fogarassy.mihaly.iskola@gmail.com | 0266 364 720

fogarasy fejlec 2 400



2011

Nagyszünet, 2011 szeptember

Hatalmas hajrá minden fogarassysnak!

Ez a hajrá az új tanévre szóló összes jókívánságunkat je-lenti, amelyek közül néhányat egyenként is tolmácsolnak a lel-kes szerkesztők a rovataikban. Jó évkezdést tehát, sok energiát, vidám őszt és nagy jegyeket mindenkinek!
Amint látjátok, idén sem szabadultok meg tőlünk, hiszen annak ellenére, hogy jónéhány „veterán” szerkesztőnk elhagyott minket, nem csüggedünk, mert szerencsére az itt maradottak-nak nem ment el a kedvük az újságírástól, és az utánpótlásra sem panaszkodhatunk.
Nálunk is vannak változások persze, néhány rovat szer-kesztőt cserélt, vannak megszűnő és új rovataink, mint például a Művészoldal, a Rejtvényoldal és a Képtelen képek hamvaiból feltámadó új vegyes rovat, a Lecsó oldal, vagy a Rajzfilmsarok testvére, a számítógépes játékokat bemutató Gamerz Sector. Lesz Fogarassy-kvízünk is, és amint láthattátok a Fal füle az idéntől nem interjúkból áll össze, hanem a kiragasztott körkér-désre adott írott válaszaitokból.
Lesznek pályázatok, nyereményjátékok, és őszintén remél-jük, aktívabbak lesztek, mint tavaly, hogy legyen akit jutalmazni.
Néhányan megrendeltétek a Nagyszünetet, ezért ezer kö-szönet, akik viszont nem veszik a kezükbe nyomtatott formában, azokat arra kérjük, látogassák és olvasgassák az online suliújságot az iskola weboldalán. Ha pedig hozzászólásotok, megjegyzésetek van, kritizálni szeretnétek vagy javasolni vala-mit, használjátok bátran a Nagyszünet-ládát!
Köszönjük, hogy idén is olvastok minket, ne hagyjátok ab-ba, mert a légyott az idén is ugyanaz...
… találkozunk a Nagyszünetben!

 

{pdf}http://dl.dropbox.com/u/28128528/nagyszunet2011szeptember.pdf{/pdf}

megvalosult a magyar kormany tamogatasaval bga alap