fogarassy.mihaly.iskola@gmail.com | 0266 364 720

fogarasy fejlec 2 400



2011

Nagyszünet, 2011 november

Boldog őszutót és télelőt!

Már nagyon benne vagyunk a tanévben, tele vagyunk je-gyekkel és felgyűlt energiával, amit egymáson vezetünk le szü-netenként. Megszoktuk, hogy hétfőtől péntekig mese nincs, is-kola van, a nagy hideg pedig már egészen elfeledtette velünk a nyári vakációt, de így, hó nélkül még az ünnepeket sem ígéri túl közelre. Már egészen hozzánk nőttek az elsősök, az ötödikesek, új tantárgyaink sem olyan újak már, de máris lehetnek új baráta-ink, ellenségeink és szerelmeink. Két hónap hosszú idő!
A Fogarassyban persze zajlik az élet. Elindult az osztályok közötti versengés, a Gyémántcsiszoló, az ötödikeseket beavat-tuk a Gólyacsapda keretén belül, és végre buliztunk egy nagyon jót. Ránk fért. Mert mint tudjuk, rövidebb a félév, a dolgozatok közelítenek, vásárokat, nyíltnapokat tervezünk és az első verse-nyek hírét is lehet már hallani. Nem a lazítás ideje ez, de mi mégis igyekszünk megszínesíteni a napjaitokat.
Ha tehát fellapoztok minket, megint nem fogtok unatkozni. Beszámolókat olvashattok az elmúlt hónapról, megismerkedhet-tek az I.A osztállyal és a Kung Fu Pandával, aztán megtudhatjá-tok, miért érdekesek a babonák és milyen is a szerelem. Ráadá-sul ismét pikáns kis lecsót főztünk nektek!
Ha kedvet kaptok hozzánk, olvassatok papíron vagy a ne-ten, mi nem hagyunk cserben, hiszen minden hónapban...
... találkozunk a Nagyszünetben!

 {pdf}http://dl.dropbox.com/u/28128528/fogarassy/nagyszunet/nagyszunet2011november.pdf{/pdf}

megvalosult a magyar kormany tamogatasaval bga alap