fogarassy.mihaly.iskola@gmail.com | 0266 364 720

fogarasy fejlec 2 400



2012

Nagyszünet, 2012 május

Boldog nyakig-torkig-fülig májust, fogarassysok!

Gondolom, ismerős, hiszen nyakig vagyunk a munkában,torkig va-gyunk az utolsó szakasz kihívásaival és a szerencsésebbek -a tavasznak hála- épp fülig szerelmesek.
De ez van, a május sosem szokott nyugisan, eseménytelenül be-cammogni az életünkbe. Nyolcadikosaink már javában készülődnek, pa-kolják a batyut, meggyúrták a hamuba sült pogácsa tésztáját, és magol-nak a vizsgára. A kisebbek félévi dolgozatok, barátkozások és a napsü-téssel járó kötelező fáradtkodások időszakát élik. Persze mindenki érzi, hogy ha nem is karnyújtásnyira, de elérhető távolságra van már a nyári vakáció. Hiszen már egy ideje előkerültek a biciklik, a szoknyák, az időjá-rás pedig szinte kötelezővé teszi, hogy szaglásszuk a virágokat, kívánjuk a fagyit, és vágyjunk elmerülni egy patakban, tóban medencében. Kitar-tás, már nem sok van hátra, de azt a kicsit nem lesz könnyű átvészelni!
Az idei utolsó előtti számunkban is nyújtunk hát nektek egy kis ol-vasnivalót, hogy ne feledkezzetek meg a klassz fogarassys dolgokról sem a nagy rohanásban: szó lesz a próbavizsgáról, a népvándorló nyílt napról, az ovisok iskolakóstolójáról, a tévéműsorokról, a május elsejéről, de szót ejtünk Anettről, iskolánk tehetséges diákjáról, aki ismét nem sem-mi Lecsót tálal a közönségnek. Megismerkedünk Alvinnal és a mókusok-kal, beugrunk a Sniper Elite alakulathoz, és uzsonnára való ötletes finom-ságokat készítünk a megszokott kvíz és angol feladvány mellett.
Böngésszetek hát minket a falnak dőlve, a párkányon és a pad alatt, és ne feledjétek, idén már csak egyszer...
...találkozunk Nagyszünetben!

Üdv,
A szerkesztőség

{pdf}http://dl.dropbox.com/u/28128528/fogarassy/nagyszunet/nagyszunet2012majus.pdf{/pdf} 

megvalosult a magyar kormany tamogatasaval bga alap