fogarassy.mihaly.iskola@gmail.com | 0266 364 720

fogarasy fejlec 2 400



2012

Nagyszünet, 2012 november

Nyakig vagyunk a szószban, fogarassysok!

És szósz alatt most a dolgozatokat, felmérőket, iskolai ren-dezvényeket és az általában nagyon aktívan pezsgő sulis életet értjük. Mert telik, rendesen telik az első félév, túlvagyunk egy sikeres gólyaavatáson, néhány érdekes eseményen, de sar-kunkban egy rendhagyó Mikulás-buli, és mindjárt itt a vakáció is.
Az ember persze elvan, tanul, tanul, házit ír, dolgozatot ír, rohangál az udvaron, papírrepülőt gyárt, kiöltözik, beöltözik, sze-repel, bulizik, beszélget, nevetgél, lájkolgat... és persze, ha úgy adódik, Nagyszünetet olvas.
Reméljük, hogy ebben a hónapban is érdemes lesz minket olvasni, hiszen témánk a szépség és a jóság, újságíróinknak pe-dig bőven akadt mondanivalójuk a témáról. Szó lesz tehát a gó-lyabálról, ami az idén inkább egy hatalmas fesztivál volt, és egy-általán nem „szépségverseny", beszélünk kicsit a DT-ről, az új-ságírók és a színjátszók tevékenységéről, utánajárunk a szép-ség és a rútság őszi ünnepeinek, emellett Reni bemutatja nek-tek az operaház fantomját, Krisztina fogsor-muffint süt, Isti és Gellért pedig pengét váltanak a szépség-jóság viszony kapcsán.
Évezzétek hát ki ezt a szusszanásnyi olvasnivalót, és szól-jatok hozzá, ha kedvetek tartja a Nagyszünet-ládán keresztül vagy e-mailben. Javasolhattok témát, vagy beállíthattok gyűlés-re, ha kedvetek tartja. Ha pedig csak elvagytok, és lapoztok-pásztáztok-végigfuttok az újságon, a légyott akkor is, rátok is érvényes:
Találkozunk Nagyszünetben!

Üdv,
A szerkesztőség

{pdf}https://dl.dropboxusercontent.com/u/28128528/fogarassy/nagyszunet/nagyszunet2012november.pdf{/pdf}

megvalosult a magyar kormany tamogatasaval bga alap