fogarassy.mihaly.iskola@gmail.com | 0266 364 720

fogarasy fejlec 2 400



2012

Nagyszünet, 2012 december

Boldog új félévet, évet, naplótérfelet, jegysorozatot, újrakezdéseket és újabb izgalmakat, fogarasysok!

Így igaz, már fogarasysoknak szólítunk titeket, ugyanis névválto-zásunk már végleges, mostantól egy s-sel írjuk iskolánk nevét.

Túlvagyunk az ünnepeken, elfogyott a töltött káposzta, a lábunk hozzászokott a cipőhöz, amit az angyal hozott, az orrunkból kiszállt a petárdák füstje, és gondosan feljegyeztük, hány óráig maradtunk tal-pon szilveszter éjszaka. Megtettük az újévi fogadalmainkat, frissítettük a Facebook-adatlapunkat, építettünk hóembert, síztünk, szánkóztunk és heverésztünk tétlenül a tévé előtt vagy görnyedtünk a vakációs olvasmányok fölött.

Tartalmas, szép vakáció volt, de ideje hozzászoktatni a kezünket az íráshoz, az agyunkat a tanuláshoz, mert újra itt a suli. Az újévben új félév is kezdődik, ráadásul egy jóval hosszabb, mint az előző, de sebaj, hiszen mindenki kipihente magát, és újult erővel vág neki az idei kihívásoknak.

A Nagyszünet persze 2013-ban sem hagyja olvasnivaló nélkül a fogarasysokat: december-januári számunkban beszámolunk a második félév végének rendezvényeiről, nosztalgikus karácsonyi rajzokat és díszeket láthattok a Művészoldalon, süthettek Mikulás-muffint Krisztinával, Reni pedig egy Dickens-mű animációs filmváltozatát ajánlja nekünk. Emellett szó lesz az I-IV. osztály ünnepi előadásairól, az őrangyalozásról, a fürdetésekről, sőt a disznóvágásról is.

Olvassatok minket minél lelkesebben, és a második félévben is...
...találkozunk minden Nagyszünetben!

Üdv,
A szerkesztőség

{pdf}https://dl.dropboxusercontent.com/u/28128528/fogarassy/nagyszunet/nagyszunet2012december.pdf{/pdf}

megvalosult a magyar kormany tamogatasaval bga alap