fogarassy.mihaly.iskola@gmail.com | 0266 364 720

fogarasy fejlec 2 400



2014

Nagyszünet, 2014 november

Napsütéses, vad fűtéses, köd- és dérmentes meleg őszt, fogarasysok!

Igen, az időjárás velünk van: a verőfényes őszi időben gyorsabban telnek az órák, jobbak a szünetek, több a vigyorgás és kevesebb a morcos tanár... és ha már az ősz a mi malmunkra hajtja a vizet, ti se álljatok tátott szájjal: labdázzatok az udvaron, amíg lehet, szerezzétek meg azokat a jó jegyeket, amik jól jöhetnek még a félév végén, kezdjétek el szervezni a téli programokat, készüljetek az őrangyalozásra, szólítsátok le a kiszemelt fiút vagy lányt, mielőtt még eltalálna egy hógolyóval!

És persze, olvassátok a Nagyszünetet, mert a szerkesztők továbbra is teljes erőbedobással dolgoznak. Most is szó lesz a fergeteges gólyabálról, a mesevetélkedőről, az elmúlt hónap sporteseményeiről és versenyeiről, a diáktanács első üléséről, ráadásul faggatóztunk is, tanárok, diákok aktáit állítottuk össze, rákérdeztünk, hogy mit változtathatnánk, utánajártunk a szüleink diákkorának, és persze beszámolunk nektek a kifli elleni mozgalom lépéseiről. És ahogy szoktuk, ajánlunk is ezt-azt, könyvet, filmet, zenét, sőt visszatér a Gamerz Sector, a játékosok nagy örömére. Bónuszként ebben a hónapban az English Page a hátlapon jelentkezik! Közben pedig ne feledkezzetek meg rajzpályázatunkról, mert a decemberi számban már díjazunk!

Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, lapozzatok lelkesen, és ha gyorsan az újság végére értek, várjatok egy hónapot! Mert nagyon úgy fest, hogy már nem szabadultok tőlünk, továbbra is rendszeresen...

... találkozunk Nagyszünetben!

Üdv,

A szerkesztőség

{pdf}https://dl.dropboxusercontent.com/u/28128528/fogarassy/nagyszunet/nagyszunet2014november.pdf{/pdf}

megvalosult a magyar kormany tamogatasaval bga alap