fogarassy.mihaly.iskola@gmail.com | 0266 364 720

fogarasy fejlec 2 400



2014

Nagyszünet, 2014 december

Zúzmarát, hópihét, piros sapkát, angyalszárnyat, tűzijátékot minden fogarasysnak!

Igen, itt a december. Lehullt és elolvadt az első hó, befagytak, felengedtek, majd újra befagytak a pocsolyák, eszünkbe jutott, milyen vizes cipőben tapicskolni, menekülni a hógolyók elől, sálat és zoknit szárítani a fűtőtesten, vörösre fagyott füllel sétálni hazafelé... Közben lejártak a dolgozatok, a versenyselejtezők egy része, a második sulibuli és egyéb nagy események. És mielőtt kilépnétek az annyira várt és főleg annyira megérdemelt vakációba, már itt is van a kezetekben és az iskola honlapján az újabb Nagyszünet!

Persze csupa téli ünnepi dologgal foglalkozunk, nehogy kedveteket szegjük, de azért említést teszünk a lezajlott versenyek eredményeiről, egy-két érdekes tevékenységről, amikben részt vett a Fogarasy apraja vagy nagyja, kérdezősködünk a családi karácsonyi szokásokról, ünnepi kézműveskedésre hívunk, vitatkozunk kicsit a hóban fürdetésről, és persze sokszor, ismételten szép ünnepet kívánunk nektek.

A vezércikkben először: kevés vakációs feladatot, pihentető lustálkodást, nagylelkű angyalt, finom töltött káposztát, szeretetteljes ünneplést, fergeteges szilveszter éjszakát és egy még mozgalmasabb, sikeresebb, élményekben gazdag új évet kívánunk nektek! És persze azt, hogy jövőre se feledkezzetek meg az örök randinkról, hogy...

... találkozunk Nagyszünetben!

Üdv,

A szerkesztőség

{pdf}https://dl.dropboxusercontent.com/u/28128528/fogarassy/nagyszunet/nagyszunet2014december.pdf{/pdf}

megvalosult a magyar kormany tamogatasaval bga alap