fogarassy.mihaly.iskola@gmail.com | 0266 364 720

fogarasy fejlec 2 400



2015

Nagyszünet, 2015 február-március

Türelmet, kitartást, jó munkát és szép eredményeket, fogarasysok!

Elég szögletesre és oktató-nevelő hangzásúra sikerült ez a megszólítás, azt mondanám, szocreálra, ha ti még tudnátok, mi az... de sajnos nem voltak a tarsolyomban aktuálisabb kívánságok, mert kitartás kell a hosszú, nehéznek ígérkező félévhez, türelem a tavaszváráshoz, munkakedv, ha nem akarunk rontani a jegyeinken, és persze jól fognak az eredmények is így a versenykorszak derekán.
Végre itt az újság is, és reméljük, örömöt szerez a böjtölésben. Mert persze most van a mozgalmas farsang böjtje: tanulás, versenyre készülés, próbavizsga stb. És persze a hosszú ősz, szép tél böjtje is ebben a nyirkos, tavaszodni nem akaró hűvös semmilyen időben. Na és a sok tanulnivaló böjtje egy összevont Nagyszünet-számban. Amint látjátok, minket, a szerkesztőséget is megviselt ez az időszak, semmire nem jutott időnk, ezért kaptatok most kézbe egy összevont február-márciusi számot. Nem szándékosan koplaltattunk, csak mi is megcsúsztunk a feladatainkkal, ezért szíves elnézéseteket kérjük azokért a témákért, amelyeknek már kérdőjeles az aktualitása. De amit most kezetekben tartotok, egyben ígéret is arra, hogy ezután lelkiismeretesebben dolgozunk, és tisztességesen tájékoztatunk, gondolkodtatunk és nevettetünk... ahogy azt kell.
Lapozzatok hát, és nézelődjetek február és március témái között, és érjétek be most ennyivel. Hátha kedvetekre valót is találtok a lapokon, és ha nem, hát próbálkozzatok újra jövő hónapban, az elmaradhatatlan randin, amikor megint...

... találkozunk Nagyszünetben!

Üdv,

A szerkesztőség nevében

Bartalis Boróka

{pdf}https://dl.dropboxusercontent.com/u/28128528/fogarassy/nagyszunet/nagyszunet2015februar-marcius.pdf{/pdf}

megvalosult a magyar kormany tamogatasaval bga alap