fogarassy.mihaly.iskola@gmail.com | 0266 364 720

fogarasy fejlec 2 400



2015

Nagyszünet, 2015 december - 2016 január

Boldog új évet, félévvéget, télvéget és kiflivéget minden fogarasysnak!

Már tényleg csak egy száraz kiflivégnyi van hátra az első félévből,de azért nem sírdogálunk... egy kis potyavakáció még senkinek nem ártott meg. A vakációk közötti rohanós, szertelen pörgés viszont annál inkább. Ezért is tartjátok most a kezetekben a suliújság megtépázott, át-átfirkált, kissé idejétmúlt december-januári mostohaszámát.
Terveztünk ugyan egy rövidített ünnepi számot, amit aztán időszűke és szerkesztőink megterheltsége miatt nem tudtunk kiadni, úgyhogy most kerül sor néhány sajátosan decemberi ünnepi kérdés boncolgatására, mint például hogy melyik a jobb ünnep, vagy hogy kinek mit hoz, hozott a Mikulás és az angyal. Most számolunk be az ünnepi rendezvényekről is, de azért beszélünk az újdonságokról is újság-berkekben, megtanítunk titeket farsangi fánkot sütni, ajánlunk nektek olvasni-, hallgatni- és néznivalót, megint hozunk tanár-diák aktákat, sudokut, földrajzfeladványt, szóval lesz itt minden, amit december-januárban összeirkáltunk.
Böngészd hát végig szeretettel, hátha feldobja ezt a lapos, alig téli utolsó iskolai hetet. És ne csüggedj, ha hiányérzettel maradsz, és továbbra is szívesen olvasnád az újságot, hiszen most már biztos tudod, hogy a kellemes vakáció után, második félévben is...

... találkozunk Nagyszünetben!

Üdv,

A szerkesztőség

{pdf}https://dl.dropboxusercontent.com/u/28128528/fogarassy/nagyszunet/nagyszunet2015dec-jan.pdf{/pdf}

megvalosult a magyar kormany tamogatasaval bga alap