fogarassy.mihaly.iskola@gmail.com | 0266 364 720

fogarasy fejlec 2 400



2016

Nagyszünet, 2016 november

Végre november! Vagy nem pont erre vár-tatok, fogarasysok?

És tényleg. A november nem szokott a legkedvencebb hó-napunk lenni. Persze, vannak, akik ilyenkor születtek, és talán olyanok is, akik csak úgy kedvelik a novembert, de azért legtöbbünknek a sár, a köd és a kilátástalan, örök iskolába járás jut eszébe róla. Mégis… ilyenkor kezdődnek a kezdeti ijedtség után a jó kis osztálytevékenységek, diákcsínyek és persze ilyenkorra szokott esni a gólyabál is, a Fogarasy első sulibulija.
Mozgalmas időszakon vagyunk túl, mi pedig igyekeztünk mindenhol jelen lenni, mindenről tudósítani - az elsőse-gély-tanfolyamtól kezdve a színházon át a focibajnokságo-kig. Reméljük, egyre kevesebben érzitek majd úgy, hogy kimaradtatok az eseményekből, ha elolvassátok a beszámo-lókat.
Az izmos hírrovat mellett szó lesz még egy kedves őszi hagyományunkról, a zakuszkafőzésről, ismét ajánlunk nek-tek olvasnivalót, filmet és zenét,arról faggatunk, hogy melyik a kedvenc helyetek a Fogarasy területén, és megis-merhetitek közelebbről Szabó Attila tanár urat és a VIII.B-s Simonffy Rékát. ÉS ha még tart a lelkesedés, a hátlpon halloweeni viccek és egy vadonatúj pályázati fel-hívás vár rátok: tervezzetek könyvjelzőt nekünk, és nyer-jetek „kinyírható naplót”!
Ha tetszik, amit olvastok, jelezzetek nekünk, ha nem, arról is! Lapozzatok, pályázzatok, és ha interjút kérünk tőletek, válaszoljatok, a fotókon pedig mosolyogjatok, hiszen jövő hónapban is viszontláthatjátok magatokat a hasábjainkon, hiszen akkor is...

... találkozunk Nagyszünetben!

Üdv,
A szerkesztőség

megvalosult a magyar kormany tamogatasaval bga alap