fogarassy.mihaly.iskola@gmail.com | 0266 364 720

fogarasy fejlec 2 400



Nagyszünet, 2017 január-február

Boldog félév végét és elejét, fograsysok!

Bár mindannyian a bőrünkön érezzük, milyen hosszú, ne-héz és tartalmas volt az első félév, mégis ha híreket kell gyűjtenünk, arra döbbenünk rá, hogy alig történt olyasmi, ami említésre méltó. Mármint újságban említésre. Különben tudjuk, persze, hogy közvetíthetnénk katasztró-fatudósítást egyik-másik dolgozatról, megünnepelhetnénk egy-egy igazán bravúros és csodával határos jegyjavítást, sőt babérkoszorút aggathatnánk mindazokra, akik egyálta-lán kibírták, túlélték, átvészelték ezta félévet. Rendez-vény azonban kevés volt, hiszen mindenki a fent említett csodákkal és tragédiákkal volt elfoglalva.

Ennek ellenére összegyűjtöttük a mondanivalónkat, bár most egyesítettük a januárt a februárral, hisz mindkét hónapból egy-egy hetet kiharapott egy-egy vakáció. Ezért összevont számot adunk a kezetekbe, amelyben szó lesz a térképrajzoló versenyről, a kultúra napi vetélkedőről, kapunk egy kis ízelítőt a diáktanács II. félévi tervei-ből, és láthatjuk végre a Gyémántcsiszoló verseny rész-eredményeit. Persze beszélünk a farsangról, utána járunk mindkét fogarasys bálnak, illetve faggatózunk arról, hogy milyen jelmezeket hordtatok már és szerettek hordani. Megismerkedünk kicsit közelebbről Balázs Zsolt tanár úr-ral és Mincsor Edinával, továbbá megtudjuk, kik a legjobb jelmezversírók. Kedvet kapunk egy könyvhöz, egy filmhez és egy újabb rockzenekarhoz (volt már néhány az idén, ugye? Hm, ezek a mai fiatalok!), aztán farsangi és Valen-tin napi viccekkel búcsúzunk.

Ha megint elégedetlenek lesztek a kínálattal, akkor már tényleg itt az ideje, hogy javaslataitokkal, ötletei-tekkel vagy akár panaszaitokkal felkeressetek minket, vagy bánatotokban ti magatok is csatlakozzatok a szer-kesztőséghez. De miért is lennétek elégedetlenek? Miért is ne érnétek be azzal, amit nyújtunk? Ja, hogy kevés? Hát ez van. Tudjátok mit? Ne veszekedjünk, inkább...

... találkozzunk Nagyszünetben!

megvalosult a magyar kormany tamogatasaval bga alap