fogarassy.mihaly.iskola@gmail.com | 0266 364 720

fogarasy fejlec 2 400



2010

Fogarassys Gólyabál

 

Fogarassys Gólyabál, ahogy az érintettek látták

 

Voltak, akik izgatottan várták…


 

„Mi ötödikesek vagyunk és, mint minden ötödikes, gólyák is. Minden évben, így idén is megszervezték a Gólyabált, ezúttal a nyolc A-sok. Az osztályból sokan akartak versenyezni, végül hét pár indult. Mivel a másik osztályból is sokan indultak, rendeztek egy selejtezőt, ahonnan három-három pár jutott tovább. Nagyon vártam a Gólyabált, mert ez volt itt az első ünnepélyem.”

(Kinda Andrea, V. A)

 

„Az iskolában sok rendezvény van. Az egyik rendezvény a Gólyabál, amelyet a VIII. A osztály szervezett. Úgy kezdődött, hogy a nyolcadikosok megkérdezték az ötödikeseket, hogy ki szeretne indulni a versenyen. Elmondták azt is, hogy minden gólyapár egy fiúból és egy lányból kell álljon. Nagyon sok pár jelentkezett a Gólyabálra, és közte voltam én és a párom.”

(Csizmadia Kinga, V. A)

 

„Egy nap az osztályfőnökünk mondta, hogy lesz ismét Gólyabál. Mindenki örült, de kiderült, hogy a fiúk nem akarnak a lányokkal lenni. Aztán nagy nehezen a fiúk hagyták magukat, így 7 versenyzőnk volt, de sajnos a másik osztályból is négyen voltak. A nyolcadikosok arra a következtetésre jutottak, hogyegy elődöntőt szerveznek, s így kiderül, hogy kik legyenek a gólyák…”

(Benedek Bernadette, V. A)

 

„A Gólyabál az iskolánk egyik nagy ünnepsége, amelyet egy nyolcadikos osztály szervez az ötödikeseknek. A mi osztályunkból is 4 csapat indult, ebből 1 kiesett. Akik bent maradtak, azoknak sokat kellett gyakorolniuk.”

(Máté Balázs, V. B)

Cikk folytatása

megvalosult a magyar kormany tamogatasaval bga alap