fogarassy.mihaly.iskola@gmail.com | 0266 364 720

fogarasy fejlec 2 4002011

Nagyszünet, 2011 november

Boldog őszutót és télelőt!

Már nagyon benne vagyunk a tanévben, tele vagyunk je-gyekkel és felgyűlt energiával, amit egymáson vezetünk le szü-netenként. Megszoktuk, hogy hétfőtől péntekig mese nincs, is-kola van, a nagy hideg pedig már egészen elfeledtette velünk a nyári vakációt, de így, hó nélkül még az ünnepeket sem ígéri túl közelre. Már egészen hozzánk nőttek az elsősök, az ötödikesek, új tantárgyaink sem olyan újak már, de máris lehetnek új baráta-ink, ellenségeink és szerelmeink. Két hónap hosszú idő!
A Fogarassyban persze zajlik az élet. Elindult az osztályok közötti versengés, a Gyémántcsiszoló, az ötödikeseket beavat-tuk a Gólyacsapda keretén belül, és végre buliztunk egy nagyon jót. Ránk fért. Mert mint tudjuk, rövidebb a félév, a dolgozatok közelítenek, vásárokat, nyíltnapokat tervezünk és az első verse-nyek hírét is lehet már hallani. Nem a lazítás ideje ez, de mi mégis igyekszünk megszínesíteni a napjaitokat.
Ha tehát fellapoztok minket, megint nem fogtok unatkozni. Beszámolókat olvashattok az elmúlt hónapról, megismerkedhet-tek az I.A osztállyal és a Kung Fu Pandával, aztán megtudhatjá-tok, miért érdekesek a babonák és milyen is a szerelem. Ráadá-sul ismét pikáns kis lecsót főztünk nektek!
Ha kedvet kaptok hozzánk, olvassatok papíron vagy a ne-ten, mi nem hagyunk cserben, hiszen minden hónapban...
... találkozunk a Nagyszünetben!

Cikk folytatása

Nagyszünet, 2011 szeptember

Hatalmas hajrá minden fogarassysnak!

Ez a hajrá az új tanévre szóló összes jókívánságunkat je-lenti, amelyek közül néhányat egyenként is tolmácsolnak a lel-kes szerkesztők a rovataikban. Jó évkezdést tehát, sok energiát, vidám őszt és nagy jegyeket mindenkinek!
Amint látjátok, idén sem szabadultok meg tőlünk, hiszen annak ellenére, hogy jónéhány „veterán” szerkesztőnk elhagyott minket, nem csüggedünk, mert szerencsére az itt maradottak-nak nem ment el a kedvük az újságírástól, és az utánpótlásra sem panaszkodhatunk.
Nálunk is vannak változások persze, néhány rovat szer-kesztőt cserélt, vannak megszűnő és új rovataink, mint például a Művészoldal, a Rejtvényoldal és a Képtelen képek hamvaiból feltámadó új vegyes rovat, a Lecsó oldal, vagy a Rajzfilmsarok testvére, a számítógépes játékokat bemutató Gamerz Sector. Lesz Fogarassy-kvízünk is, és amint láthattátok a Fal füle az idéntől nem interjúkból áll össze, hanem a kiragasztott körkér-désre adott írott válaszaitokból.
Lesznek pályázatok, nyereményjátékok, és őszintén remél-jük, aktívabbak lesztek, mint tavaly, hogy legyen akit jutalmazni.
Néhányan megrendeltétek a Nagyszünetet, ezért ezer kö-szönet, akik viszont nem veszik a kezükbe nyomtatott formában, azokat arra kérjük, látogassák és olvasgassák az online suliújságot az iskola weboldalán. Ha pedig hozzászólásotok, megjegyzésetek van, kritizálni szeretnétek vagy javasolni vala-mit, használjátok bátran a Nagyszünet-ládát!
Köszönjük, hogy idén is olvastok minket, ne hagyjátok ab-ba, mert a légyott az idén is ugyanaz...
… találkozunk a Nagyszünetben!

 

Cikk folytatása

megvalosult a magyar kormany tamogatasaval bga alap