fogarassy.mihaly.iskola@gmail.com | 0266 364 720

fogarasy fejlec 2 400



2012

Nagyszünet, 2012 június

Idén utoljára üdv minden fogarassysnak!

Utolsó, ajándék-lapszámunkat tartjátok a kezetekben, ami biztos jele annak, hogy itt van, már egészen közel, a küszöbön a nyári nagyvakáció. A legutolsó szakaszban pedig a suli sem egészen suli már, hiszen kirándulás kirándulást ér, ünnepség ünnepség hátán, és egyre gyakoribbak a boldog, gondtalan majdnem nyári délutáni tekergések.
Rövid, vidám búcsúszámot állítottunk össze nektek, amely talán tetszeni fog, és bár jónéhány dologról lenne érdemes utólag beszámolni, az már sajnos nem kerülhetne a kezetekbe.
Kedves olvasóink, lélekben ti is búcsúzzatok el a Gyökerek rovat két profi szerkesztőjétől, Benedek Anditól és Fejér Anitától, hiszen ők már át is adták ötödikeseinknek a stafétabotot, próbáljatok megválni Anett hihetetlen kreativitásáról és fergeteges humorérzékétől, amellyel fűszerezte a mi mindenhavi lecsónkat, és emlékezzetek rájuk nagy szeretettel, hiszen sokat dolgoztak a ti szórakozásotokért.
De vagyunk a szerkesztőségben néhányan, akikre változatlanul számíthattok a 2012/2013-as tanévben is, mert egy kellemes, pihentető vakáció után újult erővel fognak majd munkába szeptemberben. Nektek is kívánunk izgalmas, meleg, nyugodt és vidám sulimentes hónapokat!
Ha pedig ti is itt lesztek, mi is itt leszünk, miért ne...
...találkozzunk jövőre is a Nagyszünetben?

Üdv,
A szerkesztőség

{pdf}http://dl.dropbox.com/u/28128528/fogarassy/nagyszunet/nagyszunet2012junius.pdf{/pdf} 

megvalosult a magyar kormany tamogatasaval bga alap