fogarassy.mihaly.iskola@gmail.com | 0266 364 720

fogarasy fejlec 2 400



2013

Nagyszünet, 2013 október

Üdv egy újabb tanévben, fogarasysok!

Ismét kinyílt az immár csaknem átmászhatatlan kapu, me-gint szól a csengő, és újból lehet örvendezni az ősznek a fogarasysokkal teli suliudvaron nagyszünetben. Már aki örül. Egyáltalán valaminek. Mert persze tudjuk mi jól, hogy a vakáció vége a diákok gyásznapja, de azért az sem nagy titok, hogy el-mosolyodtatok egy kicsit, amikor viszontláttátok egymást, egy kicsit felspannolt a terem ismerős szaga, és az első napokban még egészen elnézően törölgettétek a cipőtökről a krétaport.
De már benne vagyunk a sűrűjében. Fut a szekér, telnek a füzetek, nő a nyomás, gyűl a tanulnivaló, fogy a radír, a délutáni játékidő és az energiánk. De sebaj. Ez így van rendjén.
És hogy szépen visszazökkenjünk a régi kerékvágásba, újra itt a Nagyszünet is. Ez a szám persze eltér a tavalyiaktól, de hát az állandóságban némi újításra is szükség van. Ennek fé-nyében újul a szerkesztőcsapat, és lassan, de biztosan „férfiasodunk". Lelkes újoncainknak idén az a lehetőség adatott meg, hogy az újság hagyományaitól szinte teljesen függetlenül kiválogathatták, hogy miről írnának és milyen formában. Az ok-tóberi számban tehát már megvizsgálhatjátok munkáikat, és so-kat segítenétek visszajelzésekkel az újsággal kapcsolatban (mi az, ami tetszik, ami kimaradhat, amit a régi rovatok közül hiá-nyoltok stb.), és bedobnátok javaslataitokat az első emeleti ládá-ba, vagy megírnátok őket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.
Mert akár tetszik, akár nem, ebben a tanévben is érvényes a jól ismert légyott, hogy...
... találkozunk Nagyszünetben!


Üdv,
A szerkesztőség

{pdf}https://dl.dropboxusercontent.com/u/28128528/fogarassy/nagyszunet/nagyszunet2013oktober.pdf{/pdf} 

megvalosult a magyar kormany tamogatasaval bga alap