fogarassy.mihaly.iskola@gmail.com | 0266 364 720

fogarasy fejlec 2 4002014

Nagyszünet, 2014 február

Boldog második félévet, fogarasysok!
Talán meglep ez az üdvözlés, hiszen úgy tűnik, mintha már ezer éve zajlana ez a félév, az egyhetes vakáció távoli ár-nyékképnek tűnik, megkezdődtek a versenyek, lezajlott a nyol-cadikosok próbavizsgája, mindenki felkészítőkre, gyűlésekre, próbákra, megbeszélésekre és ki tudja még hányfelé jár. De at-tól, hogy a február a túlórázás időszaka, attól még ez az első Nagyszünet a félévben. Persze, a fent említett tevékenységek miatt az sem csoda, hogy kicsit későn és lassan állt össze, és talán nem is elég terjedelmes és igényes. Persze így is örülhe-tünk, hogy itt van, megjelent, és nektek megint van egy pár ol-dalnyi igazán fogarasys olvasnivalótok.
Ismét megtudhatjátok, mi folyik itt, azaz mi minden történt, mi minden készül és mi minden van még folyamatban a Fogarasy háza táján. Szó lesz a farsangi hagyományokról, a versenyekről, a téli sportokról, aztán láthatjátok, hogy elbeszél-gettünk kicsit az igazgató bácsival, Reni szív alakú angyalpiskó-tát sütött nektek, és diáktársaitok ismét ajánlottak olvasni-, nézni és hallgatnivalót, úgyhogy ne merjetek unatkozni!
Ha pedig mégis megtörténne, bírjátok ki valahogy március végéig, mert akkor újra számíthattok a randinkra, immár har-minckettedik alkalommal, és tényleg, mi mindig...
... találkozunk Nagyszünetben!

Üdv,
A szerkesztőség

{pdf}https://dl.dropboxusercontent.com/u/28128528/fogarassy/nagyszunet/nagyszunet2014februar.pdf{/pdf} 

megvalosult a magyar kormany tamogatasaval bga alap