fogarassy.mihaly.iskola@gmail.com | 0266 364 720

fogarasy fejlec 2 400



2015

Nagyszünet, 2015 május-június

Itt a nyár, túléltük, fogarasysok!

Szerencsére már tényleg nincs mivel fenyegetni titeket, mert annyira utolsó percen készült el az idei utolsó Nagyszünet, hogy már csak a vakáció áll előttünk. És ilyen jó, hogy előttünk áll teljes terjedelmében, nekiugorhatunk, tervezhetjük szépen az elejére a lustálkodást, a további részére pedig a szórakozást, táborokat, nyaralást, és most még arról is meg vagyunk győződve, hogy kényelmesen belefér majd az a kevéske vakációs feladat, pótolnivaló meg persze a házi olvasmány.
Azért mi is adunk egy kis útravalót nektek (újságformátumban), de a jó hír az, hogy nem kötelező olvasmány, de lehet, szabad és talán érdemes is – ezek lesznek amúgy is a vakáció jelszavai. Most végre szépen elbúcsúzunk a nyolcadikosoktól, beszámolunk az elmúlt hónapok eseményeiről, a versenyeredményekről, vitatkozunk kicsit arról, mennyire érdemes aktívnak lenni órán, megismerkedünk Baróti Etelka tanárnővel (hátha a Nagyszünet is segíteni tud, hogy ne tévesszük össze többé Magyari Etelka tanárnővel) és Czimbalmos Brigittával, akitől éppen búcsúzunk, és természetesen két könyvvel, egy-két filmmel, egy énekessel és egy számítógépes játékkal.
És ha találtok kedvetekre való olvasmányt, annak persze mi örülünk a legjobban. Ha meg nem, segítsetek! Például ősszel beállhattok a szerkesztőségbe. Mert nagyon úgy néz ki, hogy nem adjuk fel, és jövő tanévben is, ha eljösztök...

... találkozunk Nagyszünetben!

Üdv,

A szerkesztőség nevében

{pdf}https://dl.dropboxusercontent.com/u/28128528/fogarassy/nagyszunet/nagyszunet2015majus-junius.pdf{/pdf}

megvalosult a magyar kormany tamogatasaval bga alap