fogarassy.mihaly.iskola@gmail.com | 0266 364 720

fogarasy fejlec 2 400



2015

Nagyszünet, 2015 október

Új szeptember, újabb n(N)agyszünetek! Üdv minden régi és új fogarasysnak!

Itt az új tanév, fogarasysok, és nem is éppen most kezdődött. Már lecsengett a nagy találkozások örömünnepe, elteltek a vakáció miatti gyásznapok, és belenyugodtunk, hogy igen, így megy ez, iskolások vagyunk.
És ha már pörög az élet az iskolai napokon, órákon, szüneteken, tanítás előtt és után, akkor biztosan az is eszetekbe ötlött már, hogy érkezhetne a jól ismert olvasnivaló: néhány oldalnyi fogarasys betűfolyam, a jól ismert (és a csatlakozó új) nevek a cikkek alatt, a logó a fenyőfa alatt olvasó kissráccal... szóval a Nagyszünet. És itt is vagyunk. Az utánpótlás-szerkesztőket kereső hirdetésünk célhoz ért, rengeteg új arc jelent meg a gyűléseken és a csütörtöki „kukázásnál", ők most be is mutatkoznak nektek kis szövegekben és a faggatózásnál. De természetesen most is jön a sikeres ajánlórovat, pengét váltunk az iskolai rendezvényekről, megismerkedünk a kisebb osztályok őszi alkotásaival, és persze megint kaptok sudokut és földrajzos feladványt Barnitól.
Ha egy kicsit is vártátok már a Nagyszünet érkezését, akkor lapozzátok lelkesen, és ha túl hamar a végére értek, ne csüggedjetek, csak számoljátok a napokat, heteket, mert egy hónap múlva, novemberben megint...

... találkozunk Nagyszünetben!

Üdv,

A szerkesztőség

{pdf}https://dl.dropboxusercontent.com/u/28128528/fogarassy/nagyszunet/nagyszunet2015oktober.pdf{/pdf}

megvalosult a magyar kormany tamogatasaval bga alap